BLOG Juli 2018

Total Agri Beachpull 2018

15-7-2018 door Walther 

Gisteren op uitnodiging van Kolmer Elektromotoren de Total Agri Beachpull 2018 kunnen bezoeken. Kolmer is een van de sponsoren van het Puttense pullingteam The Riddle. De beachpull schijnt een van de grotere tractor pulling events in Nederland te zijn. Het wordt al jaren in Putten georganiseerd maar ik was er nog niet eerder geweest. Ik heb op zich zelf niet heel veel met tractoren of landbouwmachines maar het is altijd leuk om te zien als mensen hun ziel en zaligheid in een hobby stoppen. Zeker leuk om een keer de sfeer te proeven dus. De grootste uitdaging bleek om een goede plek te vinden om fatsoenlijk te kunnen pannen zonder dat er een passerende bezoeker met blaadje bier door het beeld liep ;)
Total Agri Beachpull 2018

Total Agri Beachpull 2018 Een selectie van foto's staat weer op m'n Flickr pagina.

Bello Festival 2018 Stoomtram Hoorn Medembik

10-7-2018 door Walther 

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens met mijn vader op pad geweest: we hebben samen het Bello festival bezocht. De Stoomtram Hoorn-Medemblik bleek 50 jaar te bestaan en voor de gelegenheid was ook te Stoomstichting Nederland present met de Baureihe 01 en 65. Ik heb altijd een zwak gehad voor oud industrieel erfgoed en het was dan ook erg leuk om even rond te knorren op zoek naar mooie locaties om te fotograferen. Samen een bakkie doen met m'n ouwe heer, prachtig zonnetje erbij, helemaal top!
Bello festival 2018 Station Medemblik

Bello festival 2018 Baureihe 65

Een selectie van foto's is te vinden op op m'n Flickr pagina.

Puttense Sportmarathon 2018, eerste reactie

1-7-2018 door Walther 

Gisteravond thuisgekomen van een ruim 26 uur continu fotograferen van de Puttense Sportmarathon (met slechts een half uurtje slaap). Geen tijd gehad om social media bij te houden maar ik heb enorm genoten en ben blij met de resultaten van de eerste foto's. Dankzij assistentie van makker Danny van de Bor van Fixxo (die als voice activated lightstand, praatpaal en timekeeper functioneerde) kon ik dit jaar bij veel foto's flitsen en echt mooiere foto's maken dan voorheen!
Respect voor alle sporters, organisatie en supporters die ondanks de hitte toch het maximale gegeven hebben! Even bijkomen nu en de komende tijd nog maar eens neuzen wat er verder nog aan interessant materiaal tussen zit!